Het ontstaan

Mijn naam is Paul Hooghiem en ik ben de eigenaar van Exclusief Vastgoedbeheer. Samen met Ronald van Halen (technisch adviseur) en Marlous Oynhausen (VvE beheerder) zijn wij het team dat uw VvE beheert. Met ieder meer dan 10 jaar ervaring in VvE en vastgoedbeheer vinden wij dat het beter kan. Het doel van het bedrijf is om de service van VvE en vastgoedbeheer naar een hoger level te tillen. Door middel van een samenwerking met diverse partijen kan Exclusief Vastgoedbeheer een uniek pakket bieden. Wat ons mede onderscheidt in de markt zijn de korte lijnen, de jarenlange ervaring en vooral het persoonlijke contact. Naast dit team beschikken wij over nog een aantal specialisten om de hoogste kwaliteit te bieden aan u als VvE of Vastgoedeigenaar.

De afgelopen periode zijn wij steeds vaker benaderd door eigenaren van vastgoed. Er is tijdens deze gesprekken goed geluisterd naar de mensen wat er in de markt ontbreekt en wat er beter kan. Het onderwerp was vaak hetzelfde, het gemis van een beheerder die echt ontzorgt en korte lijnen heeft met de besturen en eigenaren. De wens is meer persoonlijk contact, een technisch beheerder die ze ook daadwerkelijk bij het pand zien, i.p.v. één keer per jaar om een MJOP te updaten en een VvE beheerder die de tijd voor ze heeft. Tevens willen ze een financieel beheerder die rustig onder het genot van een kop koffie de cijfers kan doornemen met de kascommissie of met de penningmeester, zodat de financiën geen geheimen meer kennen voor de vastgoedeigenaren. 

Na het voeren van diverse gesprekken zien wij dat er een groot gat in de markt is ontstaan en willen wij graag de vastgoedeigenaren een pakket bieden die dit gat opvult. Exclusief Vastgoedbeheer gebruikt de meest geavanceerde software die er te vinden is, waardoor je overal waar ook ter wereld met je device kunt inloggen en direct de status van je vastgoed kunt zien. Door een samenwerking met partijen waar kwaliteit boven kwantiteit komt en die een jarenlange staat van dienst hebben, kunnen wij een service bieden die u als eigenaar verlangt.

Sluit