Partners

Van Halen Bouwgroep

Exclusief Vastgoedbeheer heeft naast al haar diensten ook nog een 24 uursservice. In samenwerking met Van Halen Bouwgroep B.V. onder leiding van onze technisch adviseur Ronald van Halen staan de vaklieden 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen met calamiteiten. Omdat de kennis van het pand bij Ronald aanwezig is zijn er korte lijnen met de vaklieden en kunnen zaken spoedig worden verholpen. Naast de 24 uursservice kan van Halen Bouwgroep B.V. u ook ondersteunen op het gebied van duurzaamheid. Na-isolatie van woningen en kozijnen plaatsen is voor de Bouwgroep dagelijkse kost.

Ma-Mo

Exclusief Vastgoedbeheer wil de klanten de hoogste kwaliteit bieden. We hebben daarom gekozen voor een samenwerking met Ma-Mo. De eigenaar van Ma-Mo is Marlous Oynhausen.

Marlous is een zeer goede VvE beheerder. Ze wordt geroemd om haar voorzitterschap en ze heeft al vele honderden VvE vergaderingen geleid. Ze is gesprekspartner bij diverse bedrijven en ze leidt vergaderingen in de politiek. Haar passie voor vastgoed maakt haar de perfecte VvE beheerder. Exclusief Vastgoedbeheer is daarom ook trots met deze samenwerking en dat wij u als klant de service kunnen bieden met een VvE beheerder die al jarenlange ervaring heeft en bij wie kwaliteit bovenaan staan.

De makelaar Ella Onrust

De klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen, waarbij service en een goede dienstverlening bovenaan staan. Dit is ook de reden waarom Exclusief Vastgoedbeheer voor een samenwerking heeft gekozen met één van de beste makelaars van Groningen.

We hebben een aantal gesprekken gehad en daarin kwam naar voren dat de makelaar Ella Onrust en Exclusief Vastgoedbeheer hetzelfde denken over hoe je een totaalpakket kunt maken voor vastgoedeigenaren. Ella is een makelaar met veel ervaring en een zeer grote staat van dienst. Ze heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van VvE beheer. Ze is hierdoor de perfecte toevoeging op deze dienstverlening van Vastgoedbeheer.

Kleinsmit bouwkundige diensten

Kleinsmit Bouwkundige Diensten is een van onze vaste samenwerkingspartners voor uw technische vraagstukken in het technische beheer. Vanuit samenwerkingen in het verleden en het heden versterken beide organisaties elkaar.

Eigenaar Jack Kleinsmit van Kleinsmit Bouwkundige Diensten heeft veel ervaring in het beheer en onderhoud van gebouwen met daarbij de projectadministratie en projectmanagement. Dit voor het planmatig onderhoud alsmede het dagelijks onderhoud. Verder is er ruime kennis van onder andere verduurzaming van gebouwen, schade en het versterken m.b.t. aardbevingen en vele andere zaken. 

Door de samenwerking die wij met Kleinsmit Bouwkundige Diensten hebben kunnen wij u in alle technische vraagstukken ondersteunen.

Fotostijl

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met één van de beste fotografen die er te vinden is in Groningen. Johan Bosma heeft een jarenlange ervaring in de fotografie. Hij is gespecialiseerd met fotografie in de vastgoedbranche. Daarom was het ook een logische stap voor ons om hiermee in zee te gaan. Op de website van ons vindt u diverse foto’s van Fotostijl.

Sluit