wie zijn wij

Paul Hooghiem

Eigenaar & financieel beheerder

Mijn passie ligt bij cijfers en contact met klanten. Na 12 jaar in de VvE en Vastgoedbranche gezeten te hebben heb ik besloten om zelf een bedrijf op te richten. Met al mijn kennis en mijn uitgebreide netwerk wil ik de klanten een dienst leveren van een top kwaliteit. Mijn kracht ligt in het samenwerken met diverse gespecialiseerde bedrijven. Doordat je voor iedere discipline met een bedrijf samenwerkt welke een jarenlange staat van dienst heeft, ben ik er van overtuigd dat Exclusief Vastgoedbeheer het beste product in de markt heeft. Ik vind het belangrijk om dicht bij de klant te staan en te luisteren naar hun wensen. Ik hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is belangrijk om als bedrijf zijnde wat terug te doen voor de samenleving. Daarnaast vind ik het van essentieel belang dat het team plezier heeft in hun werk. Doordat de contacten onderling zeer goed zijn in het team en er een prettige sfeer is, ben ik van mening dat de klant nog beter bediend wordt. 

20180925_143759

Ronald van halen

Technisch beheerder

Het hele traject begeleiden van A tot Z en dan samen met de klant genieten van het resultaat, daar haal ik mijn energie uit. Het beheren van vastgoed doe je samen met de klant door middel van goed overleg en samen het traject doorlopen. Ik vind het fijn om mensen te helpen en met mijn brede kennis van bouwkunde ben ik in staat om op alle gebieden van vastgoedonderhoud als sparringpartner op te treden. Het vertalen van een moeilijk technisch vraagstuk naar de vastgoedeigenaar in begrijpelijk Nederlands vind ik erg belangrijk. Het moet voor de klant altijd duidelijk zijn wat er gaat gebeuren en waarom. Ik ben u graag van dienst en door mijn 20 jaar ervaring in de bouw, krijgt u een adviseur die beschikt over een goede dosis deskundigheid op technisch gebied.

Marlous Oynhausen

VvE beheerder

Het samenbrengen van verschillende mensen, meningen, doelen en kansen om zo tot een goed resultaat te komen, krijg ik energie van. Op een positieve en creatieve manier wil ik graag meedenken over uw vastgoed. Ik wil mijzelf omschrijven als eerlijk, creatief, een doorzetter en een verbinder. Het voorzitten van vergaderingen en deze in goede banen leiden en daarnaast nog een gezellige sfeer creëren, daar word ik gelukkig van. Tevens vind ik het leuk om een sparringpartner te zijn voor besturen en vastgoedeigenaren. Met mijn passie voor vastgoed en mijn jarenlange ervaring in het voorzitten van vergaderingen, durf ik te stellen dat ik een meerwaarde ben voor u als vastgoedeigenaar.

Marlous Oynhausen
Egbert hooghiem bijgesneden

Egbert Hooghiem

Financieel beheerder

Vastgoed is iets wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Ik ben dan ook altijd werkzaam geweest in deze bedrijfstak. Op de afdeling financiën begonnen bij een bouwbedrijf en de laatste jaren ben ik werkzaam geweest in het vve beheer als financieel medewerker. Bij Exclusief Vastgoedbeheer zal ik u van dienst zijn als financieel beheerder. Het opstellen van de jaarrekening en begroting doe ik altijd met veel passie. Door de jarenlange ervaring zijn er op dit gebied geen geheimen meer voor mij.

Wanneer u klant van ons bent dan sta ik u graag te woord op het gebied van financiën.

Sluit